Events

YASHA

SANGERINDE / SANGSKRIVER

OG KUNSTNER


EVENTS


Velkommen at booke en oplevelse! 

De er alle velegnede som en oplevelse uanset i hvilken regi, om det er en forening, en arbejdsplads eller en veninde-aften.

Send mig en mail med en forespørgsel og dine tanker omkring et fordedrag, visionsrejse eller hjemme koncert.

Prisen er afhængigt af antal personer og lokation. Disse events kan også arrangeres som webinar/online oplevelse.Tiden er nu

- et foredrag om muligheder, håb og en ny bevidsthed


I en alder af 36 år fik Yasha Susanne Bodhi Sukul, en hjerneblødning, der sendte hende ud til kanten af Livet. Efter at have ligget i koma i tre dage, vågnede hun op til en ny virkelighed.

Denne skæbnessvangre hændelse, skulle vise sig at være den største gave Livet kunne give hende. Efter denne opvågnen, var alt forandret Yasha opdagede, at tid og rum var opløst, og personlighedens stramme lænker havde givet slip. I denne væren, i det Evige NU, blev livet transformeret. 


I dette foredrag, fortæller Yasha om denne forandring, og hvad det har bragt med sig. På en levende, åben og nærværende måde, bringer hun lytteren ind i oplevelsen, og hvordan det har forandret hende fysiskt, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Hun fortæller om hvordan personligheden har gennemgået en forvandling i tilstedeværelsen af det Evige NU. 


Foredraget er en kombination af fortællinger og musik. Med sin inderlige og melodiøse stemme, synger Yasha sange, som hun og hendes Livspartner har skrevet. Sangene er poetiske og livagtige, og støtter på smukkeste vis op, om indeholdet i foredraget.


Foredraget er baseret på bogen ‘Tiden er Nu’ hvor Yasha levende og dybtgående, beskriver hvad denne gave bragt med sig.  

Message from Avalon

- healing og vækkelse af det feminine


I denne musiske visionsrejse bliver vi ledt fra ukendt land, igennem de tætte tåger og ind til det forjættede land, hvor det feminine bliver healet og vækket. 


Kun gennem et balanceret og helet feminint aspekt, kan vi fungere i harmoni med os selve og omverden. 

Det er Hun der gør at vi flyder, handler ud fra intuition, oplever magi og sætter os i kontakt med, den dybeste essens og sandhed. 

Når Hun virker i os, transformeres vores verden. 


Denne visionsrejse er en kombination af fortællinger og musik. 

Hjemme koncert

- en uforglemmelig oplevelse


Denne musikaften giver mulighed for refleksion og fordybelse. Det er en invitation til, at hvile i nærvær med dig selv og foretage rejsen fra sindet til hjertet. 


Yasha’s inderlige stemme, sammen med sangenes natur gør denne aften til en unik oplevelse.