Om os

Hvem er vi?

Hvem er jeg? Hvad er meningen med livet og min eksistens? Det er spørgsmål vi begge har søgt svar på - og også fundet dem. Eller det vil måske være mere korrekt at sige, at de har fundet os. 

Vi har en dyb interesse i, og fælles forståelse af, bevidsthed og menneskets sind. Af den komplekse sammensætning vi er af energi, bevidsthed og materie. Af det væsen vi er, i sjæl, krop, sind og følelser.

Sukul

Sukul (f. 1958) er født og opvokset i Odense, Danmark.

Han er et menneske med hjertet på rette sted og har dyb kendskab til energi og bevidsthed. 

I midttyverne begyndte livet at vise ham, at han skulle begynde at søge andre veje end den konventionelle. Fra at have uddannet sig som elektriker, blev studiet af den indre energi, kendskabet til og fordybelsen i bevidsthed vejen frem.

Han har studeret, erfaret og fordybet sig i bl.a. primalterapi, meditation, tibetansk healing, The Psychology of the Buddha, Tao Energy og Conscious Awakening. 

Han har inspireret, undervist og vejledt tusindvis af mennesker under årenes løb. 

Yasha

Yasha (f. 1982) er født og opvokset i Värmon, Midtsverige. Siden 2005 bosiddende i Danmark. Hun er et sart, sanseligt og spirituelt væsen, der udtrykker livet gennem musik og poesi. 

Som 21-årig tog livet en drejning, hvor søgen efter hendes sande essens og væsen blev essentiel. Hun begyndte at studere og fordybe sig i massage, meditation og holistisk terapi, det sårede, indre barn, NADA akupunktur, det feminine aspekt og seksualitet, Conscious Awakening og Tao Energy.

Udover dette har Yasha indspillet og udgivet CD'erne "Out of the darkness" og "On the Edge of Time" med egne sange skrevet og komponeret sammen med Sukul.