Foredrag

Tiden er nu

Dette er et inspirerende foredrag om, hvordan en livstruende hjerneblødning viser sig som den største gave.

Om foredraget

I en alder af 36 år fik Yasha Susanne Bodhi Sukul en hjerneblødning, der sendte hende ud til kanten af Livet. Efter at have ligget i koma i tre dage, vågnede hun op til en ny virkelighed.

Efter denne opvågnen var alt forandret. Denne skæbnessvangre hændelse skulle vise sig at være den største gave, Livet kunne give hende. Da hun vågnede op ad komaen, opdagede Yasha, at tid og rum var opløst, og personlighedens stramme lænker havde givet slip.

I denne væren, i det Evige NU, blev livet transformeret. 


I dette foredrag fortæller Yasha om denne forandring, og hvad den har bragt med sig. På en levende, åben og nærværende måde bringer hun lytteren ind i oplevelsen, og hvordan den har forandret hende fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Hun fortæller, hvordan personligheden har gennemgået en forvandling i tilstedeværelsen af det Evige NU. 


Foredraget er en kombination af fortællinger og musik. Med sin inderlige og melodiøse stemme synger Yasha sange, som hun og hendes mand har skrevet. Sangene er poetiske og livagtige og støtter på smukkeste vis op om indeholdet i foredraget.


Foredraget er baseret på bogen ”Tiden er nu”, hvor Yasha levende og dybtgående beskriver, hvad denne gave bragt med sig. 

Sådan booker du

Er du interesseret i et inspirerende og anderledes foredrag, så skriv til os og oplys tid, sted og antal, så vender vi tilbage med et tilbud.